Monika Ignaciuk
Dyplomowany Mistrz Cukiernictwa i doświadczona cukiernik. Przez lata działalności w branży wyspecjalizowała się w kreowaniu, wdrażaniu i popularyzacji produktów dla rynku lodziarskiego, cukierniczego i gastronomicznego . Od 11 lat Spełnia się jako mentor i coach dla profesjonalnych gastronomów oraz cukierników. Od 2016 roku Członkini Klubu Szefów Kuchni oraz ekspert w Akademii Kulinarnej Mobilnych Kuchni. Umiejętności wytwarzania lodów, pralin, ciast, i deserów doskonaliła dzięki wielu szkoleniom w firmach wiodących dostawców. Ukończyła liczne staże zagraniczne m.in. Niemcy, Włochy oraz renomowaną szkołę gotowania Espaisucre w Barcelonie. Zdobywczyni Złotego Medalu oraz Złotego Puchar w 2016 roku na międzynarodowym Konkursie Moldavian Culinary Cup w kategorii desery na talerzu. Laureatka nagrody specjalnej ,,Odkrycie Roku‘’ 2017 na Poland 100 Best Restaurants w Pałacu Sobańskim w Warszawie. Juror wielu konkursów takich jak : Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych, Lodziarskie Mistrzostwa Polski Sweet Expo, Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru, Arte Culinaria Italiana, przewodnicząca jury na konkursie Zielonej Budki Master Challenge w Ostródzie oraz Członek Jury ,,Dorszowe Żniwa’’.